Twente titel

Twente titel

FC Twente is dinsdag gestart met de verlenging van de seizoenkaarten. Supporters van de Tukkers met een seizoenkaart hebben een mail ontvangen om hun jaarkaart te verlengen. Na twintig minuten hadden al 695 supporters verlengd.

Wie wordt kampioen?

FC Twente start met verlenging seizoenkaarten: "Onze glorie"Lees ook

TEST

FC Twente heeft besloten om een prijsverhoging door te voeren voor seizoen 2024-2025. De seizoenkaartprijs stijgt gemiddeld met zo'n vier procent. De prijzen variëren van 280 euro tot 1.200 euro. Voor 65+-ers, Young Reds-leden en Kidsclub-leden is er een korting. Dit seizoen is de goedkoopste seizoenkaart 265 euro.

De supporters van FC Twente die hun jaarkaart verlengen ontvangen wel een presentje van de club. In 2025 bestaat FC Twente 60 jaar. Om dat te vieren krijgen alle seizoenkaarthouders die deze periode verlengen de officiële 'FC Twente 60 jaar scheurkalender'. Deze wordt medio december 2024 verspreid onder de supporters die hebben verlengd.

FC Twente-fans kunnen er sinds dit seizoen tevens voor kiezen om geen fysieke seizoenkaart meer te ontvangen. In dat geval krijg je geen nieuwe plastic pas, maar krijg je toegang tot het stadion door de seizoenkaart in je FC Twente app. Dit jaar kan je echter ook nog gratis een fysieke seizoenkaart bestellen.

"Yankuba Minteh, aanvaller van Feyenoord, bracht een verontrustende nacht door aan de rand van het zwembad na een aardbeving in Marokko; coach Slot was onbewust van zijn strijd." Read more

gitm7scxgae3m9c 65f42ab9612b4
Read more about
Lutsharel Geertruida Orkun Kökcü Arne Slot
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments