Adriaanse: 'Halverwege wilden we afgang voorkomen'

Adriaanse: 'Halverwege wilden we afgang voorkomen'

Co Adriaanse kon na de nederlaag bij Feyenoord (3-2) niet uitleggen waarom zijn elftal in de eerste helft was weggespeeld. "Onverklaarbaar”, zei de oefenmeester van FC Twente. "We hebben genoeg jongens met ervaring die weten hoe het in een wedstrijd als deze werkt. Maar het ging mis."

Feyenoord was voor eigen publiek dreigend via de flanken. "Onze backs hadden het heel moeilijk", erkende Adriaanse in gesprek met het ANP. "Halverwege (3-0) was onze eerste insteek het voorkomen van een afgang. Toch slaagden we er in er alsnog een wedstrijd van te maken. Na de 3-2 was alles nog mogelijk."

Volgens Peter Wisgerhof heeft FC Twente de ellende over zichzelf afgeroepen. "Het is ongelooflijk hoe wij aan deze wedstrijd zijn begonnen", vindt de verdediger annex aanvoerder. "Dat kan natuurlijk niet. Als je zo speelt, dan verdien je ook niet veel meer. Gelukkig ging het na de hervatting wat beter. Desondanks hebben we hier heel kostbare punten laten liggen. En dat mogen we onszelf aanrekenen."

Read more about
Twente
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments