'Ueda gaat voor vijf seizoenen tekenen bij Feyenoord'

'Ueda gaat voor vijf seizoenen tekenen bij Feyenoord'

Feyenoord heeft razendsnel kunnen handelen op de transfermarkt na het vertrek van Danilo. De Rotterdammers hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten en voor elke speler die kan vertrekken volledig in kaart gebracht welke opties geschikt zijn als vervanging.

Ayase Ueda werd na een succesvol jaar bij Cercle Brugge opgemerkt door Feyenoord. Zaterdagavond werd er een akkoord bereikt met de Belgen over een transfersom. De Telegraaf vult nu aan dat Ueda een contract voor vijf seizoenen gaat tekenen in De Kuip, wanneer de medische keuring met succes is doorstaan.

Ueda heeft al vrij snel een persoonlijk akkoord weten te bereiken met Feyenoord en het aangeboden contract voor vijf seizoenen spreekt veel vertrouwen uit. De spits wordt gezien als opvolger van Santiago Gimenez, waarbij niet wordt uitgesloten dat Ueda het de Mexicaan dit seizoen al eens heel lastig kan gaan maken.

Luka Ivanušec
Nu is het zaak voor algemeen directeur Dennis te Kloese om Luka Ivanušec naar Rotterdam te halen. Trainer Arne Slot wacht geduldig af en benadrukt nogmaals dat hij al zeer tevreden is met het huidige niveau van de selectie. ''Dennis probeert zo snel mogelijk de spelers waar we het oog op hebben binnen te halen. Ik hoop dat het lukt, maar als we iets meer geduld moeten hebben, moet dat maar. Kwaliteit komt op de eerste plaats.''

Read more about
Ayase Ueda
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments