'Feyenoord wil komst Lingr voor zondag afronden'

'Feyenoord wil komst Lingr voor zondag afronden'

Feyenoord wil naast Luka Ivanušec ook de komst van Ondřej Lingr deze week nog afronden, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Rotterdammers zijn druk bezig om de laatste formaliteiten te bespreken met Slavia Praag over de komst van de 24-jarige aanvallende middenvelder.

Feyenoord zet alles op alles om Lingr zondag tegen Almere City al bij de wedstrijdselectie te hebben. Daarmee kan de ploeg van trainer Arne Slot op korte termijn rekenen op twee versterkingen. De voetballer uit Tsjechië wordt door de stadionclub gehaald als nieuwe nummer tien en komt uit de koker van de scouting, die hem al twee jaar intensief volgt.

Naar verluidt gaat Ligr Feyenoord een bedrag van rond de vier miljoen euro kosten. De Rotterdammers mikken op een huurtransfer met een verplichte koopoptie. Vorig seizoen was Ligr goed voor veertien doelpunten en zeven assists bij Slavia Praag. In totaal wist hij in zijn carrière veertig keer tot scoren voor de Tsjechen en was hij elf keer de aangever.

Read more about
Ondřej Lingr
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments