'Feyenoord-target Bitello moet tien miljoen euro kosten'

'Feyenoord-target Bitello moet tien miljoen euro kosten'

João Paulo Bitello draagt een aanzienlijk prijskaartje met zich mee. Grêmio vraagt een bedrag van tien miljoen euro voor de 23-jarige Braziliaan. Wanneer een club dit bedrag overmaakt, krijgt deze zeventig procent van de transferrechten in handen. Niet alleen Feyenoord heeft Bitello uitvoerig gescout en is overtuigd geraakt.

De mogelijke komst van Bitello naar Feyenoord wordt vanwege zijn prijskaartje en de stevige concurrentie een lastig verhaal. Zaterdagavond werd bekend dat ook FC Porto interesse heeft in de middenvelder. De Portugezen verkochten Otávio vandaag voor een recordbedrag van zestig miljoen euro aan Al Nassr, en Bitello wordt beschouwd als de ideale opvolger.

Bitello heeft bij Grêmio een contract dat doorloopt tot 31 december 2025. De rechtspoot is dit seizoen goed voor vier doelpunten in zeventien wedstrijden in de Braziliaanse Serie A. Bitello speelt bij zijn club als aanvallende middenvelder, maar kan ook als rechtsbuiten uit de voeten. Bitello speelt zondagavond de belangrijke uitwedstrijd tegen Santos.

Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments