Wijnaldum: "Een terugkeer is niet mijn eerste optie"

Wijnaldum: "Een terugkeer is niet mijn eerste optie"

Georginio Wijnaldum wordt deze zomer regelmatig in verband gebracht met een terugkeer in de Eredivisie. Aanvankelijk ging het daarbij vooral over PSV, maar ook Feyenoord zou vervolgens belangstelling hebben getoond. De middenvelder zelf ging na de verloren interland van Oranje tegen Italië (2-3) in op die verhalen.

"Ik lees de laatste dagen van alles over PSV en Feyenoord, maar dat is nu niet aan de orde", werd Wijnaldum geciteerd door Voetbal International. "Ik ga deze zomer alle opties openhouden, maar een terugkeer is niet mijn eerste optie. Ik weet niet of clubs zich hebben gemeld. Daarvoor moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. We hebben nu de tijd om alles op een rijtje te zetten."

Wijnaldum is nu nog contractspeler van Paris Saint-Germain, waar hij nog tot 2024 vastligt. Afgelopen seizoen werd hij echter al verhuurd aan AS Roma, omdat hij in Frankrijk op weinig speeltijd kon rekenen. Het lijkt er dus wel op dat de oud-Feyenoord deze zomer zal vertrekken uit Parijs.

Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments