Trauner twijfelgeval voor duel om Johan Cruijff Schaal

Trauner twijfelgeval voor duel om Johan Cruijff Schaal

Gernot Trauner is nog steeds niet volledig hersteld van zijn knieblessure. De verdediger raakte geblesseerd tijdens de uitwedstrijd tegen AS Roma afgelopen seizoen en het is zelfs nog onzeker of hij kan deelnemen aan de wedstrijd tegen PSV voor de Johan Cruijff Schaal. Hij wordt beschouwd als een twijfelgeval.

Slot houdt de komende weken geen rekening met een rentree van Trauner op het trainingsveld. ''Ik weet precies wat het is, maar daar mag ik niks over zeggen. Hij is maar heel kort op vakantie geweest en we zijn hem blijven behandelen in de hoop dat hij kon aansluiten. Trauner kwam maar niet voorbij een bepaald punt.''

''Nu is ervoor gekozen dat Trauner elders gaat revalideren. Dat zal in ieder geval twee weken zijn, maar het is niet uitgesloten dat het langer kan duren. Het is voor mij niet heel hoopgevend voor de eerste wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal.'' Feyenoord treft PSV vrijdag 4 augustus om 20:00 uur.

Read more about
Gernot Trauner
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments