Slot baalt van misgelopen transfer: ''Dat was ontzettend jammer''

Trainer Arne Slot geeft aan dat Feyenoord afgelopen week dichtbij een nieuwe aanwinst was. De speler in kwestie heeft echter gekozen voor een andere club dan de Rotterdammers. Slot vertelt niet om welke speler het gaat.

''We zijn heel dichtbij de komst van een speler geweest die we ontzettend graag wilden hebben", vertelt Slot in gesprek met RTV Rijnmond. "Maar hij, of misschien is die keuze eerder voor hem gemaakt, heeft besloten voor een andere club te kiezen. Dat was ontzettend jammer.'' Feyenoord werd de laatste dagen vooral in verband gebracht met Luka Ivanušec. Of het om de 24-jarige Kroaat gaat, is niet duidelijk. Daarnaast werd ook duidelijk dat Arnaut Danjuma heeft gekozen voor Everton.

"Ik ben ontzettend blij met de selectie die we nu hebben. Het niveau, hoe ze trainen, het fanatisme... daar word je niets anders dan ontzettend blij van als trainer. Maar je streeft ernaar beter te worden. We willen ontzettend graag een speler die ons aan de bovenkant versterkt. Maar vindt hem maar eens, hij moet ook in ons budget passen. Dat is moeilijk. Ik weet dat er transferbudget is, maar dat zullen we heel nuttig en goed in moeten zetten. Gebruiken we dat voor één speler of verdelen we het?''

Kampioenschap
Slot heeft geen boodschap aan de geluiden dat Feyenoord nu weer kampioen gaat worden, aangezien het onrustig is bij PSV en Ajax. "Alleen mensen die nooit kampioen geworden zijn roepen nu heel simpel dat Feyenoord weer kampioen wordt. Dat doe je niet als je weet hoe het is om kampioen te worden. Er moet zoveel goed gaan, ook op cruciale momenten. Je moet er zo hard voor werken. Dat moeten we allemaal maar weer voor elkaar krijgen."

Read more about
Arne Slot
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments