Scouts van Manchester City op de tribune voor Kökcü

Scouts van Manchester City op de tribune voor Kökcü

"Half Europa heeft Feyenoorders in beeld", meldt De Telegraaf dinsdagavond. De krant heeft aangekondigd dat verschillende scouts aanwezig zullen zijn bij de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Ajax. Vooral de aanvoerder Orkun Kökcü trekt de aandacht vanwege zijn goede spel voor de koploper van de Eredivisie.

De grootste naam onder de geïnteresseerde clubs is Manchester City. Scouts van de Engelse topclub zullen speciaal naar Rotterdam afreizen om Kökcü aan het werk te zien. Naast het team van Pep Guardiola zijn ook Liverpool, Newcastle United, Aston Villa, Brighton & Hove Albion, Crystal Palace en Southampton vaste bezoekers van De Kuip en kijken ze met speciale aandacht naar de ontwikkeling van Kökcü.

De interesse van Brighton & Hove Albion is afgelopen weekend bekend geworden, maar de zaakwaarnemer van Kökcü weet al maanden dat de Premier League-club geïnteresseerd is in het overnemen van de middenvelder van Feyenoord. Kökcü heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij de Premier League een van de mooiste competities ter wereld vindt, maar hij heeft ook geen haast om De Kuip te verlaten.

Niet alleen in Engeland hebben clubs interesse in Kökcü. Ook scouts van Franse clubs weten De Kuip te vinden. Olympique Marseille, Olympique Lyon en AS Monaco beschouwen Kökcü als een versterking. Bovendien worden de namen van het Portugese Benfica en Dortmund genoemd. Kökcü moet het transferrecord van Feyenoord verbreken. Hij heeft een contract tot medio 2025.

Daarnaast is bekend dat FC Barcelona, Atletico Madrid, Real Sociedad en Real Betis ook op de tribunes aanwezig zullen zijn. De Spaanse clubs hebben echter niet aangegeven welke Feyenoorders ze nadrukkelijk volgen. De Telegraaf meldt dat naast Kökcü ook Santiago Gimenez, David Hancko en Lutsharel Geertruida de aandacht trekken van Europese clubs.

Read more about
Orkun Kökcü
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments