'Pepi wil naar PSV; FC Augsburg verlaagt vraagprijs'

'Pepi wil naar PSV; FC Augsburg verlaagt vraagprijs'

Ricardo Pepi heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar PSV. De Amerikaan ziet in Eindhoven de beste kansen om een volgende stap te zetten. Volgens het Eindhovens Dagblad is Feyenoord op dit moment niet aan zet. FC Augsburg gaat akkoord met een bedrag tussen de acht en negen miljoen euro.

Vrijdagochtend kwam het bericht dat Pepi voor een bedrag van elf miljoen euro plus doorverkooppercentage mocht vertrekken. PSV heeft aangegeven te willen praten over een bedrag tussen de acht en negen miljoen euro, inclusief bonussen. Het lijkt erop dat de verwachte trainer Peter Bosz toestemming heeft gegeven voor 'zijn' eerste aankoop. De technisch directeur van PSV, Earnest Stewart, is vanuit zijn eerdere functie bij de Amerikaanse voetbalbond een goede bekende van Pepi.

Pepi kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor degradant FC Groningen. Daar maakte hij in 36 wedstrijden dertien doelpunten en gaf hij drie assists. De Amerikaan heeft in het totaal ook al veertien wedstrijden gespeeld voor zijn nationale elftal, daar scoorde hij zes doelpunten en gaf hij drie assists. Officieel heeft de spits nog een contract tot medio 2026 bij FC Augsburg.

Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments