''Ik verwacht een heel andere wedstrijd, echt een kraker''

''Ik verwacht een heel andere wedstrijd, echt een kraker''

Feyenoord speelt donderdag een uitwedstrijd tegen Sturm Graz in de Europa League. De Rotterdammers willen natuurlijk verder in die Europa League, maar bij winst op de Oostenrijkers is Feyenoord, een treetje lager, in ieder geval verzekerd van een Europese overwintering in de Conference League. Onderling resultaat is namelijk doorslaggevend in de poulefase van de Europese toernooien.

Feyenoord overrompelde Sturm Graz in de heenwedstrijd in De Kuip. De 6-0 overwinning was niet eens geflatteerd. Analist Rory de Groot verwacht niet gelijk weer zo'n klinkende overwinning. "Ik verwacht echt een totaal andere wedstrijd. Sturm Graz is na die wedstrijd echt veel sterker voor de dag gekomen, ze hebben twee keer gelijkgespeeld tegen Lazio", aldus De Groot bij Feyenoord TV.

"Ik denk dat wat we hier hebben gezien een van de minst sterke wedstrijden van Sturm Graz was en van Feyenoord misschien wel een van de beste. In ieder geval een van de meest efficiënte, want elke bal op goal ging er zo ongeveer in. Ze waren echter hyper-effectief. Ik weet niet of je dat weer kan verwachten. Ik verwacht een heel andere wedstrijd, echt een kraker. Zeker in deze poule, waar alles zo ongeveer een kraker is. Het is een belangrijke wedstrijd en ik verwacht wel dat ze 'm er uit gaan slepen. 1-2 voor Feyenoord."

Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments