Feyenoord start met kaartverkoop Johan Cruijff Schaal

Feyenoord start met kaartverkoop Johan Cruijff Schaal

Feyenoord is donderdagmiddag begonnen met de kaartverkoop voor de finale van de Johan Cruijff Schaal. De Rotterdammers nemen het in De Kuip op tegen PSV. De aftrap is op vrijdag 4 augustus om 20:00 uur. Supporters hebben geen toegang met hun seizoenkaart, maar krijgen wel de mogelijkheid om hun eigen plaats met voorrang terug te kopen.

Dit is voor seizoenkaarthouders per direct mogelijk en tot en met maandag 24 juli 23:59 uur. Hierna vervalt de eigen plaats en is het mogelijk vanaf dinsdag 25 juli 13:00 uur een ander beschikbaar vak te kiezen. Deze voorrangsperiode loopt tot woensdag 26 juli 08:59 uur. Vanaf woensdag 26 juli krijgen leden van het Legioen en Junior Kamaraadjes de mogelijkheid om in eerste instantie één kaart te bestellen, op basis van beschikbaarheid.

Overige supporters kunnen vanaf 28 juli proberen een kaart te bemachtigen. Op vrijdag 28 juli vanaf 09:00 uur kunnen zij maximaal twee kaarten per supporter bestellen, afhankelijk van beschikbaarheid. Voor een aantal seizoenkaarthouders is hun eigen plaats niet beschikbaar bij deze wedstrijd. Dit komt doordat plaatsen noodgedwongen zijn toegewezen aan de KNVB, de Johan Cruijff Foundation of aan een vergroot bezoekersvak. Seizoenkaarthouders die hiermee te maken hebben, krijgen de mogelijkheid om te verplaatsen.

Klik hier voor meer informatie

Read more about
Johan Cruijff Schaal
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments