Feyenoord rekent op terugkeer Timber tijdens Excelsior-uit

Feyenoord rekent op terugkeer Timber tijdens Excelsior-uit

Feyenoord speelt aankomend weekend geen wedstrijd in de Eredivisie. Volgende week zondag staat namelijk de bekerfinale in De Kuip op het programma. Een week later hervat de Rotterdamse club de competitie met een uitwedstrijd tegen Excelsior. Trainer Arne Slot hoopt dan weer te kunnen beschikken over Quinten Timber.

"Hij heeft al wat meegetraind", vertelt Slot op de persconferentie na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht. "We hebben ervoor gekozen om hem mee te laten trainen en conditioneel werk te verrichten, waardoor hij vandaag niet op de bank kon zitten. Dat betekent wel dat hij de komende twee weken volledig kan meetrainen en hopelijk in de oefenwedstrijd weer minuten kan gaan maken. Als er niets fout gaat, dan is hij er over twee weken weer bij."

Het zou kunnen dat de uitwedstrijd tegen Excelsior de kampioenswedstrijd van Feyenoord gaat worden. PSV moet zaterdagavond dan verliezen van Sparta Rotterdam. Slot rekent niet op puntverlies. "Ik zie dat PSV de laatste weken heel veel wint en vandaag zelfs in staat is om met 3-0 van Ajax te winnen. Daar ben ik echt helemaal niet mee bezig. We zijn nu aan het kijken hoe we de komende twee weken doorkomen en dat we over twee weken tegen Excelsior net zo scherp aan de aftrap staan om daar ook weer een goede wedstrijd op de mat te leggen."

Read more about
Quinten Timber
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments