Opstelling Feyenoord: Zerrouki op de bank; Bijlow ontbreekt

Opstelling Feyenoord: Zerrouki op de bank; Bijlow ontbreekt

Feyenoord begint zondagmiddag aan de eerste uitwedstrijd van dit Eredivisie-seizoen. Arne Slot heeft voor de wedstrijd op Het Kasteel de voorkeur gegeven aan Lutsharel Geertruida op de rechtsbackpositie. Thomas Beelen maakt zijn basisdebuut in de verdediging van de Rotterdammers.

Verder kan Slot niet beschikken over Justin Bijlow. De doelman behoort niet tot de wedstrijdselectie vanwege een blessure en gaat vervangen worden door Timon Wellenreuther in de basisopstelling. Kostas Lamprou is bij de stadionclub momenteel de tweede doelman in de selectie.

Voor het eerst na een lange revalidatie zit Gernot Trauner weer in de wedstrijdselectie van Feyenoord. Slot wil echter geen risico nemen met zijn aanvoerder en zal hem dus rustig laten wennen met speelminuten. Beelen maakte afgelopen weken een goede indruk centraal in de verdediging en mag zich nu gaan bewijzen vanaf de start tegen Sparta.

Ramiz Zerrouki is gepasseerd door Slot op het middenveld. Quinten Timber staat op papier niet meer opgesteld als nummer tien, maar speelt nu op de positie van Zerrouki. Calvin Stengs bekleedt de positie van nummer tien, waardoor Alireza Jahanbakhsh weer terugkeert in de basisopstelling als rechtsbuiten.

Opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Geertruida (C), Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Jahanbakhsh, Gimenez, Paixão.

Wissels Feyenoord
Lamprou, Berger, Kasanwirjo, Trauner, Lopez, Zerrouki, Van den Belt, Zechiël, Dilrosun, Minteh, Sauer, Ueda.

Read more about
Arne Slot
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments