"Dan was Paixão voor mij wel de man van de wedstrijd"

| by FR12Lars3311222222xxx

Igor Paixão was een onverwachte uitblinker bij Feyenoord in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Onverwacht, omdat aanvankelijk niet hij, maar Alireza Jahanbakhsh zou starten. Toen er lichte twijfels waren over de fitheid van de Iraniër, besloot Arne Slot om Paixão als rechtsbuiten te laten beginnen.

"Dit zegt natuurlijk ook veel over Javairô Dilrosun", concludeerde Dennis van Eersel in de Feyenoordpodcast van RTV Rijnmond. "Hij viel uiteindelijk ook niet in. Begin dit seizoen heeft hij veel kansen gehad en mocht hij altijd blijven staan. Dat was ook wel verdedigbaar, omdat er met hem veel geschoven is op verschillende posities. Dat komt natuurlijk je vastigheid niet ten goede."

"Maar de laatste paar keren dat hij mocht invallen, bracht hij veel te weinig", vervolgde Van Eersel. "Dan is het ook logisch dat hij een keer wordt overgeslagen. Met wat hij de laatste tijd heeft laten zien, zou ik het ook niet terecht vinden als hij mocht starten. Paixão deed het op Het Kasteel al best oké als vervanger van Idrissi. Paixão heeft meer laten zien dan Dilrosun."

Man van de wedstrijd
Ook tegen RKC viel Paixão weer positief op. "Dat is mooi voor hem", begon Dennis Kranenburg. "Het kan ook wel eens lastig zijn als je onverwachts speelt. Als je op de bank zit, loopt je voorbereiding toch anders. Dat hij dan 'inviel', er goed bij zat toen Gimenez die bal op de paal schoot, het eindstation was van die prachtige aanval van Feyenoord (de 4-0, red.) en meerdere keren dreigend is geweest... Dan is hij voor mij wel de man van de wedstrijd."

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles