AD: Feyenoord ontvangt bod van zes miljoen op Danilo

AD: Feyenoord ontvangt bod van zes miljoen op Danilo

Rangers FC blijft concreet in de markt voor Danilo. De Braziliaan staat al weken in de belangstelling van de Schotten en donderdagmiddag is er een derde bod ingediend bij Feyenoord, zo weet het Algemeen Dagblad te melden.

Feyenoord heeft eerdere biedingen van Rangers FC direct van tafel geveegd. De Rotterdammers beraden zich nu op het derde bod van zes miljoen euro, waarvan een deel bestaat uit bonussen. Danilo maakte vorig seizoen een stap naar De Kuip en heeft een contract dat loopt tot medio 2026.

Michael Beale, de manager van Rangers FC, is gecharmeerd van Danilo. Hij dringt al wekenlang aan bij het bestuur om de 24-jarige spits van Feyenoord aan te trekken. Eerder heeft het Schotse team zich al versterkt met Cyriel Dessers en Sam Lammers. De Braziliaan moet de aanval nog meer stootkracht geven.

Gimenez geschorst
Daarentegen heeft Arne Slot zijn eigen wensen. Hij weet dat hij in de eerste twee wedstrijden van de groepsfase van de Champions League niet kan beschikken over Santiago Gimenez. Daarom is Slot niet erg enthousiast over een vertrek van Danilo, die zijn waarde heeft bewezen tijdens het kampioensjaar. De trainer wil eerst een vervanger hebben voordat Danilo mag vertrekken.

Read more about
Danilo Pereira da Silva
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments