FC Utrecht - Feyenoord chaos in de 12e minuut

FC Utrecht - Feyenoord chaos in de 12e minuut

SONIC CHANTAL MARCEL MIRANDA zijn de beheerders van FR-LYRICS, zij hebben weer een enorm feest gepland in de 12e minuut van de wedstrijd FC Utrecht Feyenoord. Die a.s zondag op het progamma staat. Hun hyves is begonnen als een geintje, maar is nu een serieuze bron van info geworden voor supporters die iets meer willen doen tijdens de wedstrijd als het volgen van de wedstrijdbal.

Omdat wij ons vooral ergerde aan het feit dat de sfeer in de jaren stukken minder is geworden in De Kuip tijdens thuiswedstrijden en zelfs tijdens de uitwedstrijden, kwamen we op het idee om een hyves te creëren met hierop de teksten van Feyenoord liederen. De lyrics dus. Wat wij nooit hadden verwacht is dat de hyves zodanig goed bezocht zou gaan worden, dat het ook nog een effectief medium zou worden! Op de hyves worden inmiddels discussies gevoerd, contacten gesloten, ideeën besproken, en vele andere dingen die te maken hebben met de liefde voor Feyenoord.

Het blijkt dus gelukkig dat wij niet de enige zijn die er zo over denken, en met zijn allen staan we zeker sterk. Als we de S van Lyrics weghalen, blijft er lyric over. Lyric is het engelse woord voor lyrisch, wat vooral 'gevoelvol' betekend. Gevoelvol voor een club als Feyenoord. Passie, gedrevenheid, way off life. Dat is Feyenoord voor ons, en zo te lezen ook voor onze leden.

Dat doet ons goed, en we zullen er dan ook zeker mee door gaan. Na de sterretjes actie in de 12e minuut tegen AZ in de bekerstrijd ,de rook tegen 020 en de ballonnen tegen alweer AZ gaan wij er a.s. zondag in Utrecht een echt feest van maken.

In de 12e minuut gaan er honderden strandballen de lucht in. Wij hebben er zelf natuurlijk al heel wat ingeslagen en die delen wij uit, maar wij hopen toch dat elke supporter die er a.s. zondag bij is morgen nog even in zijn schuur of op zolder wil zoeken naar een strandbal. Ze kosten bijna niks maar de chaos zal compleet zijn in de 12e minuut.

Wij rekenen op jullie steun!

Kijk op http://frlyrics.hyves.nl/ en lees alles over de diversen acties rondom de wedstrijden van Feyenoord.

Met vriendelijke groeten,
FR12.nl & FRLYRICS

Read more about
actie
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments