Steun de actie 'Voor Feyenoord Van Ons' en zo de jeugd van Feyenoord

Steun de actie 'Voor Feyenoord Van Ons' en zo de jeugd van Feyenoord

Steun de actie en zo de jeugd.

Jean Paul van Gastel gaf het al eerder aan. “De jeugdopleiding, daar moet de club het van hebben”. Het bezuinigen op de jeugdopleiding is Van Gastel dan ook een doorn in het oog. Van Gastel begrijpt dat de club het niet breed heeft, maar om te gaan bezuinigen waar juist de slag te slaan is begrijpt hij niet.Feyenoord lijkt te luisteren. Ondanks het bezuinigen wil de club niet tornen aan de kwaliteit van de jeugdopleiding. Er komt een elftal bij onder 18, dat als A2 volgende seizoen de competitie ingaat.



De totale kosten voor de jeugdopleiding loopt in de miljoenen. Door te bezuinigen op de jeugdopleiding ontstaat er een gigantisch tekort.



Mede daarom is de FSV de actie “Voor Feyenoord Van Ons” gestart. Het doel van deze actie is geld ophalen, het liefst veel geld. Geld, wat in eerste instantie ten goede komt aan de jeugdopleiding.



Ook al is niet te verwachten dat het eindbedrag het te kort aan de jeugdopleiding zal dekken is elke euro ten bate de jeugdopleiding er één en van harte welkom.



Met deze actie doen wij als vereniging en als supporters een beroep op medesupporters en het bedrijfsleven. Ook al hebt u bedenkingen vragen wij u uw Feyenoord gevoel te laten spreken, die in de bestaande situatie voor club en jeugdopleiding van levensbelang is.



De jeugd is toekomst en aan die toekomst kunt u helpen door bij te dragen. Het is toch prachtig dat, wanneer er nog meer jeugdige talenten doorbreken, je van jezelf weet dat je daar je steentje aan hebt bijgedragen.



Geen Woorden Maar Daden, Geef Kameraden.



Draag bij via rekeningnummer: 1086.33.993 t.n.v. Voor Feyenoord Van Ons of draag bij via de collectanten van de FSV, die collecteren bij de komende twee thuiswedstrijden, de eerste training en open dag.



Namens de FSV en jeugdopleiding, bij voorbaat dank.

Read more about
actie
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments