Update | Portugese sportkrant: 'Feyenoord gaat voor Oliveira'

Update | Portugese sportkrant: 'Feyenoord gaat voor Oliveira'

Feyenoord heeft zijn pijlen in de zoektocht naar een nieuwe spits gericht op Nélson Oliveira. Dit denkt Jan Dirk Stouten, journalist van RTV Rijnmond. FR12.nl plaatste vandaag een foto van technisch directeur Martin van Geel op Rotterdam Airport. Van Geel heeft daarna de vlucht naar de stad Faro in Portugal.

'Alles lekt uit via het internet, ook dat Van Geel vandaag naar Portugal is gevlogen. Ik moet erbij zeggen dat het erop lijkt, maar ik denk dat Feyenoord voor spits Oliveira naar Portugal gevlogen is', zegt hij in FC Rijnmond. Nelson Oliveira is een 23-jarige aanvaller die momenteel onder contract staat bij het Portugese Benfica. De aanvaller is de afgelopen jaren uitgeleend aan Rio Ave, Pacos Ferreira, Deportivo La Coruna en Rennes. In 93 wedstrijden voor deze clubs wist Oliveira twaalf keer het net te vinden.

De journalist van RTV Rijnmond laat ook weten dat hij denkt dat de komst van John Guidetti naar Feyenoord van de baan is. 'Het lijkt erop dat Feyenoord het risico van het aantrekken van Guidetti toch niet aandurft. Daarnaast is 5 miljoen euro veel geld voor een speler waarvan je niet weet of hij zijn oude niveau gaat halen', zegt hij.

Update: Martin van Geel is in Portugal om te onderhandelen over spits Nelson Oliveira. Dit meldt de Portugese sportkrant O Jogo. Het is niet bekend over de Rotterdammers de spits tijdelijk willen overnemen of dat ze hem permanent willen overnemen van de Portugese club.

Read more about
Geel
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments