Adidas pakt het groots aan en verplaatst Fanshop De Kuip

Adidas pakt het groots aan en verplaatst Fanshop De Kuip

De nieuwe kledingsponsor Adidas gaat het groots aanpakken bij Feyenoord. Het sportmerk laat het niet alleen bij de wedstrijdtenues van de Rotterdammers zitten, maar gaat een heel gediversifieerd aanbod bieden. Om dat te bewerkstelligen zullen ook de officiële Feyenoord Fanshops aangepakt worden.

Adidas zal naast haar Feyenoord-gerelateerde sportkleding namelijk ook met een casuallijn komen. De huidige Fanshops bieden daar echter te weinig ruimte voor en dus gaan die grondig op de schop. De winkel tegenover De Kuip wordt verplaatst naar de begane grond van het gebouw op de Coen Moulijnweg ertegenover, waar de Feyenoord Supportersvereniging ook gehuisvest is. Op het nieuwe Rotterdam Centraal Station opent Feyenoord daarnaast haar derde Fanshop in de stad.

Het betreft echter een tijdelijke oplossing, want met de geplande vernieuwbouw van De Kuip zal de nieuwe locatie zo'n drie jaar stand houden. Daarna krijgen de huurders van dat gebouw vermoedelijk een plekje in de verbouwde Kuip, waar aan commerciële ruimtes geen gebrek zal zijn.

Read more about
Adidas
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments