Janmaat zet transfer uit zijn hoofd: \'Niet ideaal\'

Janmaat zet transfer uit zijn hoofd: \'Niet ideaal\'

Daryl Janmaat rekent er op dat zijn terugkeer bij het Nederlands elftal niet meer verstoord gaat worden door transferperikelen. De rechtsback van Feyenoord heeft de belangstelling gewekt van Italiaanse topclubs als Juventus en Internazionale.

De geïnteresseerde clubs ondernamen echter nog geen actie. "Er is de afgelopen weken wel wat interesse geweest, maar er is niets doorgekomen. Ik verwacht ook niet dat dit nog gebeurt", zei Janmaat zondag na de zege van Feyenoord op Roda JC (4-0).

De verdediger meldt zich maandag bij bondscoach Louis van Gaal, die met het Nederlands elftal gaat toewerken naar de WK-kwalificatieduels met Estland en Andorra. Janmaat weet dat na maandag de transfermarkt sluit.

"Het zou voor mij niet ideaal zijn om op de laatste dag te vertrekken. Het moet wel iets heel goeds zijn als ik daarover ga nadenken. Tot nu toe is er nooit iets concreets geweest, waardoor ik nooit heb hoeven twijfelen. En ik heb het hier bij Feyenoord onwijs naar mijn zin."

Read more about
Juventus Internazionale
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments