Janmaat verwacht niks rond \'concrete\' Italiaanse clubs

Janmaat verwacht niks rond \'concrete\' Italiaanse clubs

Feyenoord moet serieus rekening houden met een vertrek van een van haar sterkhouders. Daryl Janmaat kan namelijk wel eens van club ruilen in de laatste dagen van de transferwindow. Juventus en Internazionale zouden zich in De Kuip hebben gemeld voor de vleugelverdediger. Dat meldt Johan Derksen in het praatprogramma Voetbal International.

De Italiaanse interesse sluimerde al langer in Rotterdam-Zuid, maar de Europese topclubs lijken nu toch concreet te worden voor de international. Technisch directeur Martin van Geel zit niet te wachten op een uittocht van zijn 24-jarige rechtsback en hij zal ongetwijfeld de hoofdprijs gaan vragen.

Janmaat maakte afgelopen zondag zijn rentree bij Feyenoord. De Hagenaar liet na een afwezigheid van ruim twee weken direct zijn waarde blijken in de wedstrijd tegen NAC Breda. Het publiek kon genieten van de ouderwetse rushes van de rechtspoot.

Janmaat verwacht bij Feyenoord te blijven (VI.nl)

Juventus en Internazionale hebben belangstelling getoond voor Darryl Janmaat. De Feyenoorder verwacht echter niet dat het tot een transfer gaat komen. 'Maar', zegt de international tegen Voetbal International, 'voor mij is nog geen club concreet geweest. Je weet nooit wat er nog allemaal gaat gebeuren, ik denk heel veel, maar ik ga er toch van uit dat ik dit seizoen gewoon voor Feyenoord speel.'

Read more about
Juventus
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments