Van Haaren: \'Ik blijf een Feyenoord-hart hebben\'

Van Haaren: \'Ik blijf een Feyenoord-hart hebben\'

Ricky van Haaren (22) komt dan wel voor ADO Den Haag uit, maar zijn hart klopt voor Feyenoord. De middenvelder verliet de Rotterdamse club in 2012 om aan spelen toe te komen bij VVV-Venlo. Dat lukte en zijn transfervrije status bracht hem naar ADO. Wanneer het speelschema het toelaat reist hij naar de Kuip om zijn jeugdliefde in actie te zien.

Zo ook vorige week zondag. Van Haaren was aandachtig toeschouwer bij het duel tussen Feyenoord en FC Twente. Toen Graziano Pellè de 1-0 binnenkopte sprong de geboren Rotterdammer op. 'Logisch, ik blijf een Feyenoord-hart hebben. Ik hoop dat ze alle wedstrijden winnen, op twee na', zegt de voetballer in het Algemeen Dagblad.

Van Haaren speelde in de jeugd nog met Jordy Clasie. 'Hij werd uiteindelijk verhuurd aan Excelsior, ik niet. Aan de ene kant sprak daar vertrouwen uit, aan de andere kant was het beter geweest als ik ook was verhuurd. Nu kwam ik weinig aan spelen toe en ben ik stil blijven staan.'

De rechtspoot is voor de komende twee jaar verbonden aan ADO. 'Ik zie deze club als een tussenstation. Ik wil hogerop. Naar Feyenoord? Dat zou natuurlijk het allermooiste zijn, maar ik zie dat niet als een missie. Je hebt het niet voor het zeggen. Ik sta open voor alles. Maar goed, eerst presteren bij ADO.'

Read more about
Van Haaren
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments