Pellè: \'Vilhena is vergelijkbaar met Seedorf\'

Pellè: \'Vilhena is vergelijkbaar met Seedorf\'

De Italiaanse media brengen Tonny Vilhena van Feyenoord maar wat graag in verband met Juventus. De Rotterdammer imponeert de scouts van de club uit Turijn en het kan niet lang duren voor de interesse concreter wordt. Ploeggenoot Graziano Pellè stond het Italiaanse Tutto Juve kort te woord en vergelijk Vilhena met één van de grootste spelers van het voorbije decennium.

Hij doelde daarmee op Clarence Seedorf, die in Nederland, Spanje en Italië alles won wat er te winnen valt. 'Tonny is net zo behendig, technisch, strijdlustig en heeft voor zijn leeftijd een sterke persoonlijkheid. Hij is de complete middenvelder en is ook nog eens links', analyseerde de Italiaanse spits, die met dank aan Vilhena al tot twintig treffers kwam.

Een direct vertrek bij Feyenoord raadt Pellè desondanks af: 'We moeten niet vergeten dat hij pas achttien jaar is. Hij is een sterke jongen, maar je moet hem niet gaan overbelasten. Hij breekt dit seizoen pas net echt door.' Niettemin is Pellè van mening dat hij zonder moeite zou slagen in de Serie A. 'Hij zou zich moeten aanpassen, maar daarna staat hij er. Zijn oproep door bondscoach Louis van Gaal bevestigt zijn talent', besloot hij.

Read more about
Juventus Tonny Vilhena
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments