Koeman: \'Richten op plek bij eerste vijf\'

Koeman: \'Richten op plek bij eerste vijf\'

„Het zal eerder slechter gaan dan beter. Het is niet reëel weer een tweede plaats te verwachten. Wij richten ons op een plek bij de eerste vijf”, aldus Feyenoord-trainer Ronald Koeman. „Wij relateren de groei ook niet aan de plek op de ranglijst, maar aan het beter worden van de spelers.”

De voorbereiding van Feyenoord staat in het teken van de voorronde van de Champions League, waarvan het eerste duel al over drie weken op het programma staat. Daarin zijn Dinamo Kiev, FC Kopenhagen, het Fenerbahçe van Dirk Kuyt en Panathinaikos de mogelijke tegenstanders. „Het zal heel moeilijk worden, want we hebben in onze selectie helemaal niemand met Champions League-ervaring. Maar voor de club is het heel belangrijk om in ieder geval de eerste ronde door te komen, zodat we verzekerd zijn van minimaal Europa League.”

Koeman vindt het nog de grootste opgave voor komend seizoen om de ploeg met dezelfde instelling te laten spelen als in het succesjaar. „We moeten de focus houden, zoals we die vorig jaar hadden. Tevredenheid leidt tot stilstand. Als technische staf zullen we misschien nog wel harder moeten zijn naar de groep toe”, aldus Koeman.

Read more about
doelstelling
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments