\'Castaignos tekent woensdag 4-jarig contract in Londen\'

\'Castaignos tekent woensdag 4-jarig contract in Londen\'

West Ham United zal aanstaande woensdag bekend maken dat zij Luc Castaignos overneemt van Internazionale. Het jeugdexponent van Feyenoord zal die dag zijn handtekening zetten onder een vierjarige verbintenis bij de club uit Londen, zo melden insiders bij de Premier League-club. West Ham betaalt zo'n 7 miljoen euro voor de speler. De talentvolle spits vertrekt uit Italië, nadat Inter weigerde om hem aan een buitenlandse club te verhuren.

Castaignos zelf hoopte verhuurd te kunnen worden aan Feyenoord, maar aangezien Inter hem die kans niet bood, besloot hij om te vertrekken uit Milaan. Technisch directeur Martin van Geel betreurt en begrijpt Internazionale niet. 'Ik voelde het al aankomen, maar ik denk dat Inter kortzichtig is met dit besluit. 'Kijk alleen maar naar de manier waarop John Guidetti zich hier heeft kunnen ontwikkelen. Dat had met Castaignos ook gekund. Maar goed, zijn komst is van de baan. We zoeken verder naar een andere spits', aldus Van Geel in het Algemeen Dagblad.

Castaignos krijgt overigens gezelschap van Eljora Elia. De buitenspeler komt bij Juventus niet aan het spelen toe en zal ook de overstap maken naar West Ham United. Elia ondergaat woensdag met zijn landgenoot de medische keuring en beide voetballers worden diezelfde dag nog gepresenteerd.

Read more about
West Ham
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments