\'Inter bepaalt uiteindelijk zelf waar Castaignos naartoe gaat\'

\'Inter bepaalt uiteindelijk zelf waar Castaignos naartoe gaat\'

Internazionale heeft meerdere mogelijkheden om Luc Castaignos tijdelijk bij een andere club te stallen. Feyenoord ziet in hem de ideale kandidaat om de spitspositie in te vullen, maar ook West Ham United wil de 19-jarige aanvaller voor één jaar toevoegen aan haar selectie. De Engelse promovendus zou zelfs al een gesprek hebben gevoerd met de leiding van Inter, nadat trainer Sam Allardayce in Milan is gesignaleerd, aldus het medium Sky Sports.

Castaignos zelf vertrekt het liefst naar Rotterdam-Zuid. 'Hij wil volgend jaar spelen en denkt dat Feyenoord daarvoor de beste optie is. Luc heeft het geprobeerd in Italië en het is niet geworden wat we er allemaal van hadden gehoopt. Nu is het tijd dat hij het plezier in het voetballen terugkrijgt en daarom wil hij maar één ding: knallen bij Feyenoord', zo zegt zijn zaakwaarnemer in Voetbal International.

Inter neemt echter uiteindelijk de beslissing over waar zijn toekomst ligt. Al zal Castaignos duidelijk maken aan de club waar zijn voorkeur ligt. Het talent heeft in zijn contract laten opnemen dat Feyenoord de eerste optie is bij een buitenlandse verhuur. 'De Italianen kunnen het hard spelen. Zij kunnen bepalen waar ze Luc naartoe sturen, want er is volop interesse uit Engeland, Duitsland en Italië zelf, maar Luc gaat op zijn strepen staan.'

Read more about
West Ham
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments