Beenhakker: 'Kijk blij en opgewekt naar Feyenoord'

Beenhakker: 'Kijk blij en opgewekt naar Feyenoord'

Leo Beenhakker heeft totaal geen rancuneuze gevoelens naar Feyenoord toe. De voormalig technisch directeur ziet dat het op sportief gebied na zijn vertrek voor de wind gaat in De Kuip. 'Feyenoord is Feyenoord. Ik kijk op dit moment heel blij en opgewekt naar Feyenoord. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt wat die club voor mij betekent en ben ontzettend blij dat het nu goed gaat,' liet Beenhakker weten in het praatprogramma Studio Voetbal.

'Natuurlijk heb ik een vervelende situatie gehad rond mijn vertrek. Vooral een respectloze situatie van twee of drie mensen uit de directie en Raad van Commissarissen. Maar Feyenoord is veel groter. Het is een geweldige club met een geweldige achterban. Met een aantal mensen die daar nu nog werken of spelen heb ik een fantastische tijd gehad,' vervolgt Don Leo zijn verhaal.

'Ik heb twee jaar lang met Ronald Koeman mogen werken bij Ajax. Niets meer dan respect. Hij doet het fantastisch met die gasten. Nogmaals: ik ben alleen maar blij en positief dat het weer goed gaat,' vertelt Beenhakker. De periode dat hij samen met Mario Been met de scepter zwaaide in Rotterdam, ziet de oud-trainer niet als een mislukking. 'Mensen vergeten gauw dat Mario in het eerste seizoen dat hij hoofdtrainer was als vierde eindigde en de bekerfinale haalde.'

Read more about
Beenhakker studio voetbal
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments