De Vrij en Nelom ontbreken, debuut Van Huijgevoort

De Vrij en Nelom ontbreken, debuut Van Huijgevoort

Ronald Koeman kan zondag in de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo geen beroep doen op Stefan de Vrij en Miquel Nelom. Beide spelers zijn geblesseerd en niet op tijd fit voor het eerste duel in de tweede seizoenshelft. De Vrij kampt met een enkelblessure, terwijl Nelom bovenbeenklachten heeft. Ook Ricky van Haaren, die tijdens het trainingskamp in Marbella een enkelblessure opliep, en Guyon Fernandez, die nog geschorst is, zijn niet inzetbaar.

Door het ontbreken van De Vrij en Nelom zal één van de jeugdspelers die mee was op trainingskamp naar Spanje zondag zijn officiële debuut maken tegen VVV. Trainer Ronald Koeman liet weten dat Terence Kongolo en Mats van Huijgevoort in aanmerking komen voor een basisplaats.

Sekou Cissé keert zondag terug bij de wedstrijdselectie. De aanvaller kwam voor het laatst in actie in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht op 11 december van vorig jaar. Sindsdien was Cissé niet meer inzetbaar wegens een enkelblessure. Hij begint zondag op de bank.

Update: Martijn Krabbendam laat op z'n twitterpagina weten dat Mats van Huijgevoort de vervanger zal zijn van de geblesseerde linksback Miguel Nelom. Het centrum bestaande uit Ron Vlaar en Bruno Martins Indi blijft hierdoor intact.

Read more about
Fernandez Kongolo Van Haaren Stefan de Vrij Van Huijgevoort
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments