'Waslijst aan clubs geïnteresseerd in Guidetti'

'Waslijst aan clubs geïnteresseerd in Guidetti'

Martin van Geel vliegt dinsdag naar Engeland en is in de avond te gast bij de thuiswedstrijd van Manchester City tegen Stoke City. Hij gaat daar niet heen voor zijn plezier: Van Geel wil het met Brian Marwood, City’s Football Administration Officer, vooral hebben over John Guidetti. De Zweedse spits maakt indruk in De Kuip en Feyenoord wil dan ook geen afscheid nemen van de huurling.

Afgelopen zondag scoorde Guidetti nog driemaal tegen FC Twente. “Het mag duidelijk zijn dat wij heel tevreden zijn over zijn ontwikkeling”, zegt Van Geel in het Algemeen Dagblad. “We zouden hem graag nog langer bij ons houden, maar natuurlijk verwacht ik niet dat daar deze week al uitsluitsel over komt. Ik ga met Brian Marwood over van alles en nog wat praten. Misschien zijn er door de ontwikkeling die Guidetti doormaakt wel meer spelers van Manchester City die de stap naar De Kuip willen en kunnen maken.”

In de Zweedse media wordt beweerd dat er veel clubs achter Guidetti aanzitten. “Maar ik kijk niet vooruit”, lacht de hoofdrolspeler. “Mijn toekomst bij Manchester City en Feyenoord? Ik weet het niet. Net als ik niets kan zeggen als er over mij wordt gesproken als kandidaat voor de nationale ploeg. Natuurlijk is deelnemen aan het EK een droom, maar ik ben er echt niet mee bezig.”

Jordy Clasie, ploeggenoot van Guidetti bij Feyenoord, weet zeker dat de aanvaller dit seizoen nog veel van zich zal laten horen. “Hij staat nu al op elf goals, maar hij gaat er nog veel meer maken", zegt Clasie in gesprek met De Telegraaf. "Ik heb tegen hem gespeeld met Jong Oranje. Toen zag ik al welke kwaliteiten hij in huis had als spits. Maar de mensen bij de club hadden ook hun werk goed gedaan, hoor. Nu komt alles eruit wat wij toen al zagen."

Read more about
Clasie Geel
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments