De Vrij: 'We blijven gewoon voor Europees voetbal gaan'

De Vrij: 'We blijven gewoon voor Europees voetbal gaan'

Ondanks dat Feyenoord negentig minuten lang het betere van het spel had tegen landskampioen Ajax, blijven de Rotterdammers bescheiden als het om de doelstelling voor het huidige seizoen gaat. 'We blijven gewoon voor Europees voetbal gaan.'

Verdediger Stefan de Vrij scoorde zondag in De Klassieker de enige Rotterdamse treffer. Uiteindelijk werd het in de ArenA 1-1, maar er had meer ingezeten voor Feyenoord. "Dit geeft ons dan ook heel veel vertrouwen voor de rest van dit seizoen", aldus De Vrij tegenover NuSport. "We moeten gewoon blijven gaan voor Europees voetbal en de stijgende lijn doortrekken. Tot nu toe liggen we lekker op schema."

"Natuurlijk moeten wij het uiteindelijk zelf doen op het veld, maar de trainer brengt de tactiek van tevoren steeds heel goed op ons over. We weten allemaal precies wat we moeten doen als we het veld op gaan", gaat De Vrij verder.

"Voor de wedstrijd tegen Ajax heeft de trainer ons duidelijk gemaakt dat er voor ons echt wat te halen viel in de Arena. Dat zag je terug in ons spel; we zetten Ajax vanaf het begin meteen onder druk. Als je deze wedstrijd vergelijkt met onze wedstrijd in de Arena van vorig jaar, zie je de groei die wij onder de nieuwe trainer hebben doorgemaakt. Toen waren we kansloos, nu waren we de betere ploeg."

[poll=67]

Read more about
Stefan de Vrij doelstelling
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments