Koeman tevreden: 'Ik vind niet dat wij te hoog staan'

Koeman tevreden: 'Ik vind niet dat wij te hoog staan'

Na zware tijden heeft Feyenoord de wind weer eens in de rug. De ploeg van Ronald Koeman pakte in de eerste vijf wedstrijden van het seizoen elf punten en staat daarmee keurig vierde, op twee punten achterstand van lijstaanvoerder Ajax. Koeman kijkt tevreden terug op de eerste weken van het voetbaljaar: “Ik vind absoluut niet dat wij te hoog staan.”

Feyenoord is als enige Nederlandse ploeg nog ongeslagen in de officiële wedstrijden van dit seizoen: Ajax verloor weliswaar ook nog geen Eredivisie-duel, maar ging wel al onderuit in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De zon schijnt boven De Kuip, maar Koeman wil realistisch blijven en niet te hoog inzetten. De doelstelling blijft het bereiken van de play-offs.

“Maar dat kan op verschillende manieren worden behaald”, zegt Koeman in het Algemeen Daglad. “Als wij negende worden in de Eredivisie, spelen we play-offs, maar dan zal niemand echt heel tevreden zijn. Als trainer moet je een ploeg nooit opzadelen met een doelstelling die als een strop om de nek zal hangen. Maar ik denk dat plek vijf of zes een reële eindklassering is.”

Read more about
doelstelling
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments