Gillhaus: 'Ik kon ook naar Feyenoord'

Gillhaus: 'Ik kon ook naar Feyenoord'

Hans Gillhaus verruilt Chelsea voor SV Zulte Waregem. De Nederlander, die in Londen verantwoordelijk was voor de buitenlandse scouting, gaat bij de Belgische formatie aan de slag als technisch directeur.

Gillhaus tekent in Waregem een driejarig contract. "Ik was meteen geboeid door het ambitieuze project van de club", verklaart hij tegenover Voetbalkrant. "Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen."

"Ik merk dat de basis hier hetzelfde is als bij Chelsea: een nieuwe baas die wil professionaliseren en prijzen winnen. Hier is geen traditie zoals bij Club Brugge, Anderlecht of Standard. Chelsea had ook de traditie niet van Manchester United of Liverpool."

Feyenoord ontkende eerder nog dat de komst van technisch directeur Gillhaus aan de orde was, maar de oud-international laat weten dat hij wel degelijk is benaderd. "Ik kon ook naar Feyenoord, maar Zulte Waregem was het meest concreet. Ik heb echt een goed gevoel bij deze overstap", aldus Gillhaus.

Read more about
Gillhaus
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments