Wenger benadrukt: 'Plan is Miyaichi voor ons te laten spelen'

Wenger benadrukt: 'Plan is Miyaichi voor ons te laten spelen'

Arsène Wenger is en blijft vastbesloten: Ryo Miyaichi krijgt komend seizoen de kans om zich bij Arsenal te bewijzen. De oefenmeester van the Gunners en de Japanse belofte moeten alleen nog wachten op een werkvergunning voor Miyaichi. Een huurperiode bij Feyenoord lijkt er niet in te zitten.

De Rotterdammers kregen afgelopen half jaar op huurbasis de beschikking over de aanvaller, maar de kans is klein dat de Japanner op korte termijn in De Kuip terugkeert. “Mijn plan is om een werkvergunning voor hem te krijgen en hem dan voor Arsenal te laten spelen”, laat de Fransman op de officiële website van zijn werkgever niets aan duidelijkheid te wensen over.

Het zint Wenger overigens niets dat Miyaichi tijdens het seizoen mogelijk vertrekt om met het Japans elftal Onder-22 te spelen. “We hebben vandaag de dag vertegenwoordigende elftallen Onder -16 tot en met Onder-22. Dadelijk komt er ook nog een categorie Onder-60 en zijn we daar spelers aan kwijt. Ik denk dat clubs in sommige gevallen ook moeten kunnen beslissen om hun spelers vast te houden, omdat die toernooien vaak tijdens de competitie worden gehouden.”

Read more about
Ryo Wenger
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments