Rekik bereikt akkoord met Manchester City

Rekik bereikt akkoord met Manchester City

Feyenoord raakt opnieuw een speler op jeugdige leeftijd kwijt aan een buitenlandse topclub. De 16-jarige Karim Rekik, die in de junioren (B1) voetbalt, heeft een akkoord bereikt met Manchester City. Dat maakte zijn management vandaag bekend. Rekik doet momenteel met Oranje onder 17 mee aan het wereldkampioenschap. Onlangs veroverde hij met die jeugdselectie de Europese titel. Rekik speelde vanaf de F-pupillen bij Feyenoord.

Er was al een tijdje sprake van een transfer van de talentvolle verdediger, maar de KNVB zette haar vraagtekens bij de overgang van de jeugdinternational. Desondanks lijkt de transfer gewoon doorgang te gaan vinden. Zaakwaarnemer Sören Lerby zou de mandekker al voor deze leeftijd hebben benaderd. Dat is tegen de regels en de transfer naar Manchester City dreigde dan ook af te ketsen, maar volgens De Telegraaf is daar geen sprake van.

Read more about
Manchester City Rekik
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments