'Wijnaldum fit voor zondag, Smolov ontbreekt'

'Wijnaldum fit voor zondag, Smolov ontbreekt'

Georginio Wijnaldum is aanstaande zondag fit voor de wedstrijd tegen FC Groningen. De spelmaker van Feyenoord kreeg het afgelopen duel tegen SC Heerenveen (2-2 gelijkspel) een aardige tik op zijn bovenbeen van Roy Beerens, het was nog de vraag of de 20-jarige aanvallende middenvelder tijdig hersteld zou zijn. Wijnaldum deed de vrijdagtraining zonder problemen mee. Luigi Bruins, Tim de Cler en Ruben Schaken zijn allen een twijfelgeval voor de komende wedstrijd. De eerste twee spelers hebben last van een blessure, terwijl laatstgenoemde ziek is.

Fedor Smolov lijkt de kraker in de Euroborg in ieder geval niet te kunnen halen. Hij moest afgelopen dinsdag met een blessure naar de kant, toen de schaduwspits met Rusland O/21 tegen de leeftijdsgenoten uit Frankrijk speelde. Overigens wist journalist en Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van VI te melden dat de Zweedse proefspeler Haddad een goede indruk op Mario Been maakte, de trainer ziet hem graag nog eens terug.

Read more about
Bruins Wijnaldum schaken Smolov
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments