Talentjes beëindigen stage op Varkenoord met oefenwedstrijd

Talentjes beëindigen stage op Varkenoord met oefenwedstrijd

Ruim dertig Rotterdamse talentjes hebben woensdagmiddag hun stage bij de voetbalschool van Feyenoord beëindigd met een onderlinge wedstrijd op Varkenoord. De voetballertjes, die allemaal door Feyenoord zijn gescout in de regio Rotterdam, trainden de afgelopen twee woensdagen ook al twee keer bij Feyenoord. De club hoopt op die manier een goed beeld te krijgen van hun kwaliteiten.

In totaal werden er woensdag drie wedstrijdjes van zeven tegen zeven gespeeld, waarbij de talentjes werden gemixt met F- en E-pupillen uit de opleiding van Feyenoord. De elftallen werden tijdens de wedstrijden gecoacht door alle trainers van de jeugdopleiding. Na afloop van de wedstrijden mochten alle spelertjes individueel op de foto met selectiespelers Ruben Schaken en Diego Biseswar.

Binnen drie weken horen alle deelnemertjes of zij een definitieve plek in de opleiding hebben verdiend, een verlengde stage krijgen aangeboden of niet in aanmerking komen voor een plek in de jeugdopleiding.

Read more about
talent
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments