Dirk Kuyt zo goed als zeker naar Inter Milaan

Dirk Kuyt zo goed als zeker naar Inter Milaan

Dirk Kuyt maakt zo goed als zeker nog dit weekeinde een miljoenentransfer naar Inter Milaan. De 30-jarige aanvaller van Liverpool en het Nederlands elftal wordt dan collega van Wesley Sneijder. Het bestuur van Liverpool onderhandelde gisteren de hele dag met een delegatie van Inter over de transfer. Gisteravond laat hadden beide partijen nog geen akkoord bereikt, maar de verwachting is dat de Italianen vandaag de zaak wel rond zullen maken.

Kuyt is op Anfield een held voor de supporters en dacht altijd in Liverpool zijn loopbaan af te sluiten, maar na het vertrek van trainer Rafael Benitez naar Inter staat hij zelf open voor een verhuizing als de clubs er samen uitkomen. Hij kan meer dan 50.000 euro per week gaan verdienen.

Gisteravond zat de Nederlander, die ook op het WK een uitstekende indruk maakte, al niet meer bij de selectie van Liverpool in de Europa Leaguewedstrijd tegen het Turkse Trabzanspor. Trainer Hodgson beweerde dat hij de spits rust gaf, maar Kuyt zat zelfs niet op de bank. In zijn plaats speelde Ryan Babel, die prompt matchwinnaar werd (1-0).

Read more about
Kuyt Benitez
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments