De Guzman hervat gesprekken met Espanyol

De Guzman hervat gesprekken met Espanyol

Jonathan de Guzman lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een transfer naar Espanyol. De middenvelder hervat eind deze week de gesprekken met de Spaanse club, meldt Voetbal International.

Vorige week voerde Jan de Visser al een serieus gesprek met de clubleiding van Espanyol. Aan het eind van deze week zal behalve de zaakwaarnemer ook de 22-jarige De Guzman zelf aanwezig zijn. De geboren Canadees, die ook beschikt over een Nederlands paspoort, liet eerder al weten zijn carrière het liefst in Spanje te vervolgen.

"Espanyol past in het profiel", bevestigt De Visser. "Bij die club kan Jonathan zonder toezeggingen veel aan spelen toekomen. Het eerste gesprek met Espanyol was heel positief, maar getekend is er nog niks. Barcelona is een mooie stad om te wonen, maar Jonathan zal zijn keuze bepalen op sportieve gronden."

De Guzman, wiens contract per 1 juli afloopt bij Feyenoord, staat ook in de belangstelling van PSV, 1.FC Köln, Hamburger SV en CSKA Moskou, maar lijkt een transfer naar Espanyol de voorkeur te geven.

Read more about
De Guzman Espanyol
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments