'Bruma voorlopig niet naar FC Twente'

'Bruma voorlopig niet naar FC Twente'

Jeffrey Bruma vertrekt niet op korte termijn naar FC Twente. Het Algemeen Dagblad meldde eerder nog dat een akkoord op handen was, maar dat blijkt niet het geval te zijn.

Bruma, die nog een meerjarig contract heeft bij Chelsea, zou voor één seizoen verhuurd moeten worden aan FC Twente. De verdediger krijgt echter een serieuze kans in de voorbereiding bij de Londense topclub en mag pas tijdelijk vertrekken wanneer hij niet in aanmerking komt voor een plaats bij de selectie.

Mocht Bruma uiteindelijk toch verhuurd mogen worden, dan is FC Twente en niet het eveneens geïnteresseerde PSV de eerste gesprekspartner van Chelsea. De Tukkers hebben volgens Voetbal International behalve voor Bruma ook belangstelling voor de talentvolle linksback Patrick van Aanholt.

De achttienjarige Bruma komt voort uit de jeugdopleiding van Feyenoord, maar maakte al op vroege leeftijd de overstap naar Londen. Inmiddels staat de jeugdinternational bekend als één van de grootste talenten van Nederland. Van Aanholt werd opgeleid door PSV en maakte eerder indruk op huurbasis bij onder meer Newcastle United.

Read more about
chelsea
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments