CSZ: 'Accepteer een schikking niet zomaar'

CSZ: 'Accepteer een schikking niet zomaar'

De CSZ wilt alle Feyenoordsupporters die in de nabije toekomst terecht of onterecht worden aangehouden er nadrukkelijk op wijzen dat het aanvaarden van een schikking, zonder overleg met een advocaat, gelijk staat aan "schuld bekennen". Laat u dus niet misleiden door een schikking die u wordt voorgelegd. Ook niet als het een klein bedrag betreft en u zich snel van de vervelende situatie wilt ontdoen.

Met de acceptatie van een schikking moet iedereen zich wel beseffen dat er een strafblad wordt opgemaakt welk nimmer meer is aan te vechten. Sterker, het strafblad kan worden gebruikt om een lokaal en/of landelijk stadionverbod op te leggen of zelfs een gebiedsverbod uit te vaardigen.

Laat je als supporter niet overrompelen. Let op dat je niet gepusht wordt om snel de voorgestelde schikking te aanvaarden. Voor iedereen, zowel voor de politie maar ook als supporter, bestaan er in Nederland rechten en plichten.

Read more about
csz
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments