In Feyenoordshirt ben je schijnbaar vogelvrij!

In Feyenoordshirt ben je schijnbaar vogelvrij!

Het begint er steeds meer op te lijken dat als je uiterlijke kenmerken van de voetbalclub Feyenoord draagt en je een evenement bezoekt of wilt bezoeken, je een antisemitische hooligan bent, die op de foto gezet moet worden om vervolgens zo vlug mogelijk uit je stad te verjagen.

Ook de media lijkt geen gelegenheid voorbij te laten gaan om alle Feyenoord supporters in een kwaad daglicht te stellen door ze allemaal als hooligans te betitelen.

Met deze beeldvorming, die al weken in de media aan de gang is, wordt Feyenoord en zijn supporters grote schade aangebracht en niet alleen de merchandising afdeling van de club.

Laat duidelijk zijn, relschoppers moeten zo snel mogelijk opgepakt worden of ze nu bij ALDI boodschappen doen, de volkskrant lezen, bruin brood eten of voetbalsupporter zijn maar om iedereen die een Feyenoord shirt en/of pet draagt gelijk, zonder gedegen onderzoek, als antisemitische hooligan te bestempelen gaat eigenlijk alle perken te buiten.

Read more about
shirt supporter
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments