FSV-fonds niet bestemt voor transfers

FSV-fonds niet bestemt voor transfers

In tegenstelling tot de opmerking van de algemeen directeur van Feyenoord, de heer Gudde, in het programma van Radio Rijnmond van vanavond, wil en gaat de FSV zich volstrekt niet bezighouden met transfers maar wil uitsluitend daar waar mogelijk de club structureel financieel ondersteunen, net als de actie "Voor Feyenoord Van Ons".

Bij voldoende geld in het fonds kan er, in overleg met de deelnemers, een belastingvrije schenking als financiële ondersteuning bij een transfer van een speler gedaan worden en/of een bijdrage gedaan worden aan de verbetering van de jeugdopleiding van de club op Varkenoord.

De financiële huishouding van dit spelersfonds is bij oprichting voorgelegd aan, en getoetst en schriftelijk goedgekeurd is door de Autoriteit Financiële Markten (AFM), de belastingdienst (belastingkamer Utrecht) en onze huisaccountant dus vooraf zijn alle financiële vragen afgedekt.

De spelersfonds(en) van de club zijn voor grote investeerders en de opzet van de FSV is om met dit spelersfonds kleinere "investeerders" in de gelegenheid te stellen hun club financieel te ondersteunen.

Help je club en activeer de je al toegezonden kaart uit de Hand in Hand en geniet daarbij ook nog eens van aantrekkelijke kortingen.

Niet FSV leden kunnen zich uiteraard ook inschrijven op onderstaand adres: www.spelersfonds-fsv.nl

Het bestuur van de FSV

Read more about
FSV Radio Rijnmond
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments