Zaakwaarnemer Kuyt ontkent interesse Juventus

Zaakwaarnemer Kuyt ontkent interesse Juventus

De vermeende belangstelling van Juventus voor Dirk Kuyt is niet bekend bij de zaakwaarnemer van de Liverpool-aanvaller. Dat zegt Karel Jansen tegen Calciomercato.

Italiaanse kranten schreven vrijdag dat Kuyt hoog op het verlanglijstje van de Oude Dame prijkt. "Maar op het moment weet ik van niets", aldus Jansen. "Er is niemand die contact met me heeft gezocht. Kuyt heeft het goed naar zijn zin in Liverpool en heeft nog een contract tot 2012, dus ik denk dat het te vroeg is om over zijn toekomst te praten."

Kuyt werd vorig jaar ook al aan Juventus gelinkt, maar toen werd de interesse vanuit Turijn ook niet concreet. De Bianconeri zijn van plan deze zomer de bezem door hun selectie heen te halen vanwege het zeer matige seizoen dat ze doormaken. Met nog vijf duels te gaan lijkt Champions League-plaatsing erg lastig te worden voor de club.

Juventus is voornemens na dit seizoen een nieuwe trainer aan te stellen en Rafael Benítez zou de belangrijkste gegadigde zijn. Mogelijk dat de eventuele komst van de Spanjaard ook met de belangstelling voor Kuyt te maken heeft.

Read more about
Kuyt Juventus
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments