Paauwe: 'Ik heb nog zoveel Feyenoord-bloed, dat ik Ajax de titel niet gun'

Paauwe: 'Ik heb nog zoveel Feyenoord-bloed, dat ik Ajax de titel niet gun'

VVV Venlo-aanvoerder Patrick Paauwe zei na de oorwassing bij Ajax (7-0) te hopen dat niet de Amsterdammers kampioen worden, maar FC Twente binnenkort met de schaal staat. ,,Omdat mijn broer daar speelt en ik nog zoveel Feyenoord-bloed heb, dat ik Ajax de titel niet gun."

De routinier slingerde er een trainerscliché uit en kreeg onbedoeld de lachers op zijn hand. ,,We begonnen wel goed", zei Paauwe, die uiteraard op de eerste kans van Achmed Ahahahoui doelde en niet op de 3-0 achterstand na twaalf minuten.

,,Als het bij rust vervolgens 5-0 is, moet je proberen de tweede helft 0-0 te 'spelen'. Helaas lukte dat ook niet." Paauwe is er evenwel van overtuigd dat VVV Venlo behouden blijft voor het hoogste niveau. ,,De komende weken moeten we laten zien dat we de eredivisie waard zijn. Hoe gek het ook klinkt, beseffen we dat we er nog steeds goed voor staan. VVV gaat er niet uit."

Read more about
Paauwe
Place comments
666

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments