Feyenoord waarschuwt supporters voor zwarthandel

| by Redactie FR12.nl

Alle thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League worden gespeeld in een uitverkochte Kuip. Zaterdagochtend waren leden van Het Legioen en Kameraadjes Junioren aan de beurt om een passe-partout te bemachtigen. Door de enorme vraag waren de tickets binnen een mum van tijd uitverkocht.

Direct worden er al kaarten aangeboden op verschillende verkoopplatformen. ''Feyenoord raadt supporters ten zeerste af om tickets voor welke wedstrijd dan ook buiten de club (of haar partners) om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden'', schrijft de club.

Feyenoord neemt het in de groepsfase van de Champions League op tegen Atlético Madrid, Lazio en Celtic. Deze drie tegenstanders kwamen donderdag 31 augustus uit de balletjes in Monaco. Het Europese avontuur van het seizoen 2023-2024 begint op dinsdag 19 september in Rotterdam, wanneer het team van trainer Arne Slot het opneemt tegen het Schotse Celtic. De wedstrijd begint om 21:00 uur.

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles