Villarreal CF bevestigt oefenwedstrijd tegen Feyenoord

| by Redactie FR12.nl

Feyenoord speelt donderdag 27 juli een oefenwedstrijd tegen Villarreal CF. Beide clubs hebben het treffen officieel bevestigd. De aftrap is om 19:00 uur in De Kuip en de informatie over de kaartverkoop is ook bekend.

Feyenoord start op donderdag 6 juli om 15:00 uur met de kaartverkoop voor de oefenwedstrijd. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële Feyenoord Ticketshop. Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes krijgen de mogelijkheid om kaarten te bestellen met korting tijdens de voorrangsperiode.

Deze voorrangsperiode loopt van vanaf donderdag 6 juli om 15:00 uur tot en met zaterdag 8 juli 08:30 uur. Tijdens deze periode zijn kaarten voor supporters tot zestien jaar met korting verkrijgbaar vanaf € 5,-. Volwassenen kunnen met korting al een ticket bemachtigen vanaf € 10,-.

Op zaterdag 8 juli om 09:00 uur start de verkoop voor overige supporters. Kaarten voor supporters tot zestien jaar zijn vanaf dan vanaf € 7,50 verkrijgbaar. Volwassenen kunnen een ticket bemachtigen vanaf € 12,50.

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles