VIDEO: Sinisterra scoort fraai doelpunt voor Leeds United

| by Redactie FR12.nl

Luis Sinisterra heeft zijn voeten weer eens doen spreken voor Leeds United. De oud-Feyenoorder heeft door blessures een moeilijke periode achter de rug, maar inmiddels is de Colombiaan weer helemaal terug. Sinisterra was dinsdagavond in Elland Road trefzeker na een fraaie individuele actie.

Sinisterra scoorde vlak voor rust de belangrijke 2-1 voor Leeds United tegen Nottingham Forest FC. De laatste keer dat de 23-jarige buitenspeler wist te scoren in de Premier League was vorig jaar september. In totaal scoorde Sinisterra vier keer in zeventien wedstrijden voor de Engelse club.

Sinisterra werd afgelopen zomer met hoge verwachtingen overgenomen van Feyenoord. De eerste periode maakte de Colombiaan veel indruk met enkele schitterende individuele acties. Vanwege diverse blessures stagneerde zijn ontwikkeling, maar de supporters zijn overtuigd van zijn kwaliteiten.

Bij Sky Sports werd de aanvaller beoordeeld met een 8 én uitgeroepen tot Man of the Match. ''Sinisterra tilde Leeds met een knal naar de dertiende plek in de Premier League. Later kreeg hij de thuisfans bijna voor de tweede keer van hun stoel met een krulbal.''

Read the full article

Just in

Look at more articles