Vader Gimenez: ''Ik heb een uitstekende relatie met Te Kloese''

| by Redactie FR12.nl

Christian Gimenez heeft het liefst dat zijn zoon nog minimaal één seizoen actief blijft bij Feyenoord. De Mexicaanse spits heeft namelijk nog voldoende ruimte om zichzelf te ontwikkelen in de Eredivisie. Gimenez is bezig aan een uitstekende reeks wedstrijden en dat levert ook belangstelling op vanuit het buitenland.

Voor Christian Gimenez valt een transfer aankomende zomer niet helemaal uit te sluiten. Hij is namelijk afhankelijk van Feyenoord. Wanneer de Rotterdammers een niet te weigeren bod ontvangen, kunnen de kaarten wel eens anders geschud worden. In een gesprek met Mexicaanse media vertelt Christian Gimenez dat hij een goede relatie heeft met Feyenoord.

''We hebben gesproken met Dennis te Kloese", vertelt Christian Gimenez. "Ik heb een uitstekende relatie met hem. Hij is een fundamenteel onderdeel van het project. Op dit moment zijn we gelukkig bij Feyenoord. We hebben een vierjarig contract getekend bij deze club en we willen dat Santiago blijft groeien als voetballer. Echter, soms worden beslissingen voor je genomen.''

Daarmee doelt de vader van Gimenez op het feit dat Feyenoord wel eens een niet te weigeren bod kan ontvangen. ''Er kan belangstelling komen van clubs, zeker wanneer de carrière van Santiago zoals nu de goede kant op gaat. Dan kan het lastig worden om iets af te houden. Op dit moment willen we dat hij blijft, maar in de zomerse transferwindow kan er zoveel gebeuren. Op dit moment speelt er niets concreets. We kijken in de zomer wel verder.''

Santiago Gimenez enorm populair
Santiago Gimenez is enorm populair onder Mexicaanse voetballiefhebbers. Voorafgaand aan het duel van Mexico tegen Jamaica kwam een journalist zelfs een fan tegen die een Feyenoord-shirt droeg. Hoewel de shirts van de Rotterdamse club moeilijk verkrijgbaar zijn, is een supporter erin geslaagd om een tenue te kopen met Champions League-badge.

Read the full article

Just in

Look at more articles