'Manchester United legt contact met Feyenoord over Bijlow'

| by ianjongste

Vrijdagavond kwam het nieuws dat Justin Bijlow in de belangstelling staat van Manchester United. Volgens The Mirror kijkt de club van trainer Erik ten Hag ook naar Kevin Trapp van Eintracht Frankfurt.

Sinds vandaag is David de Gea zijn contract officieel verlopen bij Manchester United en dus zoeken The Red Devils naar een nieuwe eerste keeper. Ook de reservekeeper lijkt te vertrekken uit Manchester en dus wordt er verwacht dat er twee nieuwe keepers zullen worden aangetrokken.

Volgens het Engelse medium lijkt de komst van André Onana een lastig verhaal te worden door Financial Fair Play. Een goedkopere optie voor Manchester United is Bijlow, waar Feyenoord omgerekend zo'n 23 miljoen euro voor vraagt. Ondertussen proberen de Rotterdammers het contract van de eerste doelman te verlengen. Momenteel loopt het contract van Bijlow tot medio 2025 en heeft de international van Oranje volgens Transfermarkt.nl een marktwaarde van 15 miljoen euro.

Update 21:20 uur
Volgens het zeer betrouwbare The Athletic heeft Manchester United inmiddels contact gelegd met Feyenoord over een mogelijke transfer van Bijlow. Er wordt wel geschreven dat de Rotterdammers voorlopig erg terughoudend zijn in het bespreken van een mogelijke overstap. Ten Hag ziet in zijn nieuwe keeper iemand die van achteruit met de bal kan opbouwen en weet dat dit een kwaliteit van Bijlow is.

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles